Ten Table by DK3

21.03.2022

Ten Table - Spisebord som er designet av dk3s grunnlegger Jacob Plejdrup og designeren Christian Troels. Det vakre bordet består av massivt tre i villeik, hvitet eik, natur eik eller valnøtt og finnes i mange forskjellige størrelser. Bordet leveres i rundt, rektangulært eller ovalt.

Ten Table kjennetegnes av en virkelig sans for detaljer og solid håndverk. Med dette bordet kommer treets naturlige skjønnhet frem på et vakkert og enkelt vis. Basen er kubeformet og gir både stabilitet og eleganse til den lette bordplaten.  Dette fremheves av de raffinerte detaljene med vertikale spor og den lekre bordkanten.

Ten Table kan leveres med eller uten uttrekk. Den runde versjonen med uttrekk er delt på midten og platen og halve understellet trekkes fra hverandre slik at man får plass til en eller to tilleggsplater heltre eller sort MDF. Tilleggsplatene leveres med den samme flotte kantprofilen som resten av bordet slik at bordet med tilleggsplater designmessig ikke står tilbake for bordet uten tilleggsplater.

Vi har endelig fått det nydelige Ten Table inn i utstilling og vi gleder oss til å vise det fram til deg!