OM OSS


Etablert i Bergen i 1988 av interiørarkitekt Bjørg Ringel Kolstad med ideen om å tilby design-interesserte noe annet enn de da standardiserte møblene som fantes den gang. Black & White Studio tilbyr deg et stort utvalg eksklusive designmøbler- og belysning fra noen av Europas ledende merkevareprodusenter. I dag holder vi til i Kolstien 4 på Landås.

Black & White Studio er møbelforretningen for deg som ønsker det lille ekstra - design, identitet, særpreg og kvalitet.

Black & White Studio tilbyr møbler, tepper og belysning til private hjem og bedrifter. Vi fører et komplett utvalg fra noen av Europas største merkevareprodusenter innenfor møbler, tepper og belysning. Noen av merkevarene Black & White Studio tilbyr er: Montana, Ligne Roset, Vitra, Leolux, Montis, Fritz Hansen, Foscarini, Flos, Artemide med flere. Således dekker Black & White Studio de fleste behov til din bolig og arbeidsplass. 

Poggenpohl kjøkken finner du også innenfor Black & White Studios konsept. Tyske Poggenpohl er verdens eldste kjøkkenmerke og er rangert som en av verdens mest kjente merkevarer. Hos Black & White Studio / Poggenpohl kjøkken finner du dyktige kjøkkendesignere som sammen med deg finner den beste design- og funksjonsløsningen for akkurat ditt kjøkken. Med topp hvitevarer fra Gaggenau til ditt Poggenpohl kjøkken er du garantert gastronomisk kjøkkenglede.

Kundene er opptatt av daglig glede over et vakkert og gjennomført stykke hverdagsarkitektur hvor en finner ro i rene linjer og fullendte detaljer. 

Hver eneste funksjon og berøring minner kunden på hvorfor det er en god investering å betale for å få et kjøkken og møbler utover det ordinære. Bak godt møbelhåndverk ligger det en lidenskap for møbeldesign og respekt for varens kvalitet.

Hos Black & White Studio kan du sammen med oss finne den optimale løsningen til akkurat ditt hjem. Hjemmebesøk med individuell rådgivning er en fin start for å analysere dine muligheter og behov - og du blir fulgt nøye opp gjennom hele prosessen.

Vi planlegger også arbeidsplassinnredning sammen med kundene, innkjøperne eller arkitektene. Kafeer og restauranter er også innenfor Black & White Studios kjerneområde. De fleste bedriftskundene vet at god design er en god investering.


KONTAKT

Black & White AS
Org. nr. 948 168 154

Kolstien 4, 5097 BERGEN
post@black-white.no
(+47) 55 33 62 55

ÅPNINGSTIDER

Mandag kl. 11:00 - 17:00
Tirsdag kl. 11:00 - 17:00
Onsdag kl. 11:00 - 17:00
Torsdag kl. 11:00 - 18:00
Fredag kl. 11:00 - 18:00
Lørdag kl. 11:00 - 16:00